За

Това е моето лично онлайн пространство, където всеки ден споделям нещо. Вид дневник, в който пиша за онова, което най-силно ме е впечатлило през даден ден от годината. Снимките са мои творения, те са ми като деца. Обикновено са направени непосредствено преди да бъдат публикувани тук, но понякога са просто любими стари снимки. Всяка от тях означава много за мен.

Това е. Не мога да премахна тази категория „За“, така че трябваше да напиша нещо тук:)

А иначе аз съм на 20, 30, 40 или 50 години. И живея в селце, планинска махаличка, голям град или столица. Мога да направя всичко. Или нищичко. Единствената причина, поради която имам това онлайн място, ще запазя за себе си. Но мисля, че тя прозира във всяка публикация.

Advertisements

2 thoughts on “За

  1. Видях, че си попаднала на блога ми и реших да те „проверя“. Прочетох всичко на един дъх и си спестих много коментари към публикациите ти (поради бавен нет). Първият въпрос който имах, прочитайки няколко от постовете беше „На колко ли години е авторката“ понякога бях убедена, че годините са не повече от 16, понякога звучеше като 25, а понякога като 50, жена, върнала се към спокойния живот, знаейки много и търсейки нищо и никого. Ето защо ми беше интересно да проверя статията „за“ и не бях изненадана да видя текста. Май само този въпрос ме вълнува – годините. Може би защото прекалено често съм чувала, че съм малка да имам опита и коментарите които имам. А може би защото обичам да преценявам хората и да си мисля, че ги „знам“. Няма да питам за годините, някакси предпочитам да живея с любопитството си по този въпрос, но определено ще започна да си вливам дневна доза от дигиталния звук.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s